Logo konvib-312

wie doet wat 1Op 15 mei 2017 zoemt het alom in het Museum voor Natuurwetenschappen! Terreinorganisaties, wetenschappers, overheden en andere actoren doen hun acties, projecten en campagnes voor bijen uit de doeken en delen hun ervaringen.

Zowel initiatieven voor de wilde bijen als voor de honingbij komen aan bod. Informatie en inspiratie opdoen en delen, samenwerking bevorderen, netwerken en dergelijke meer zijn de hoofddoelen van de dag. Inschrijven is gratis en kan op deze pagina.
Posters en infostands

Wil je ook graag je actie(s), project(en), campagne(s) en/of document(en) voor bijen voorstellen en zo anderen inspireren? Stuur dan een mailtje naar biodiversiteit@natuurwetenschappen.be en vertel ons of je kiest voor een poster of een infostand.
Deel dit bericht volop

Mogen we je hulp vragen om zoveel mogelijk (potentieel) geïnteresseerden te bereiken door dit bericht door te sturen naar je collega's, contacten, netwerken, andere actoren betrokken bij bijen en/of biodiversiteit, enz.? Bij voorbaat hartelijk dank voor je hulp!wie doet wat 2

Meer info

www.levedebijen.be
biodiversiteit@natuurwetenschappen.be
02 627 45 45wie doet wat 3